Χριστούγεννα ελπίδας στη Λάρνακα - Όλη η πόλη μια οικογένεια

Υπό τον τίτλο «Χριστούγεννα ελπίδας στη Λάρνακα!!! Όλη η πόλη μια οικογένεια!!» αρχίζουν σήμερα και επίσημα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λάρνακας.


Συγκεκριμένα στις πέντε το απόγευμα η Λάρνακα υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη και τη συνοδεία του με το τραινάκι Larnaka Express της Τράπεζας Πειραιώς που θα συνοδεύεται από χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λάρνακας. Ο Αγιος Βασίλης θα συνοδεύεται από χορευτές διαφόρων σχολών χορού της Λάρνακας, μαζορέτες, ξωτικά και μικρούς μάγειρες.
Επίσης έχουν ληφθεί μέτρα για δωρεάν στάθμευση στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης, παρκόμετρα και μετρητές στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ θα χρησιμοποιούνται για στάθμευση οι χώροι του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου κύκλος Α, του Κοινοτικού Κέντρου και του Ευρυβιαδείου Γυμνάσιου.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης «η Λάρνακα γιορτάζει, οι πλατείες μετατρέπονται σε εορταστικά τοπία και για 15 μέρες ζει το Πνεύμα των Χριστουγέννων με αμέτρητες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Φέτος τα Χριστούγεννα στη Λάρνακα έχουν γεύση, άρωμα και χαρακτήρα γιατί» όπως εξήγησε «είναι τα Χριστούγεννα ελπίδας, όπου η πόλη μας γίνεται μια μεγάλη οικογένεια».
Πρόσθεσε πως «όταν υπάρχει θέληση, ελπίδα και αισιοδοξία μπορούμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα έστω και αν δεν υπάρχει η οικονομική άνεση. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να γίνει η πόλη μας μια τεράστια αγκαλιά, γεμάτη θαλπωρή και οικογενειακή ζεστασιά» είπε και σημείωσε ότι «ο κεντρικός πυρήνας αυτής της προσπάθειας είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός και ο αλτρουισμός, αφού έξι περίπου χιλιάδες άτομα θα συμμετάσχουν σε διάφορες χορωδίες και σχήματα».
Η Λάρνακα, κατέληξε ο Δήμαρχος «αγκαλιάζει όλους τους συνανθρώπους μας αυτές τις μέρες του σκεπτικισμού και της περισυλλογής, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις με στόχο να περάσουν όσο το δυνατό καλύτερα τα Χριστούγεννα με ξεγνοιασιά, ψυχική ανάταση και θαλπωρή».

sigmalive.com